Miten Sporttikortti toimii?

Sporttikortteja jaetaan kouluissa  vaihtelevasti eri luokkatasojen lapsille muutaman kerran vuodessa. Toiminnan kohderyhmänä on kuitenkin kaikki 7-12 vuotiaat lapset ja Sporttikortin voi saada myös joidenkin tapahtumien yhteydessä (esim. Sporttileiri, FYM) tai mukana olevien seurojen harjoituksista. Kortti voi siis olla lapsella jo ennakkoon tai sen voi saada ensimmäisesta harjoituspaikasta.Toimintaohjeita vanhemmille:

1) Tutustu Sporttikortin harjoituskalenteriin yhdessä lapsen kanssa. Harjoituskalenterista näet mitä lajeja ja kenelle harjoituksia on tarjolla sekä mihin aikaan harjoitukset ovat.

2) Ilmoita lapsi valitsemaasi harjoitukseen harjoituskalenterin kautta.

3) Tee ilmoittautuminen erikseen jokaiselle harjoituskerralle.

4) Joissakin lajeissa on paikkarajoitus. Peruthan siis ilmoittautumisen, mikäli lapsi ei pääse paikalle, jotta voimme ottaa mukaan lapsia varasijoilta.

5) Kun ilmoittautuminen on tehty, tervetuloa mukaan harjoituksiin!

6) Harjoituksen ohjaajalta saa korttiin merkinnän osallistumisesta.

7) Syksyn aikana harjoituksiin voi osallistua yhteensä 12 kertaa. Näistä korkeintaan kolme kertaa voi olla saman lajin/seuran harjoituksia.

8) Jos sinulla on kysyttävää Sporttikortin yleisistä asioista, ota yhyeyttä koordinaattoreihin. Jos haluat tietää lisää jonkin tietyn lajin harjoituksista, ota yhteyttä suoraan kyseisen lajin yhteyshenkilöön.

9) Aktiivisesti harjoituksissa käyneet lapset saavat harjoituspaikasta Sporttikortti-treenipussukan.