Voimistelu ja tanssi, Kuopion Reippaan Voimistelijat ry

Tietoa seurasta ja lajista

Iloa, elämyksiä ja liikkumisen riemua lapsille ja nuorille!

Kuopion Reippaan Voimistelijat on yksi maamme vanhimmista suomenkielisistä voimisteluseuroista ja yksi alueensa suurimmista seuroista. Viime toimintakaudella KRV:n tunneilla liikkui yli 1800 jäsentä. Olemme aktiivinen ja kehityshaluinen lasten ja nuorten urheilun kärkiseura ja kaudella 2018-2019 tarjoamme liikunnan riemua ja elämyksiä kaiken ikäisille ja tasoisille liikkujille. KRV:stä löydät suurella sydämellä seuratyötä tekeviä osaavia ohjaajia ja muita seuratoimijoita sekä hyväntuulisia ja reippaita jäseniä. 

Harrasteryhmämme ovat kaikille tarkoitettuja. Ryhmissä harjoitellaan liikunnan perustaitoja tavoitteena terveyttä edistävä liikunta, motorinen kehittyminen ja liikunnan ilo. Tavoitteenamme on, että kaikille jumppareille löytyy paikka monipuolisen liikunnan ja voimistelun parissa. 

Lisää tietoa toiminnastamme löydät osoitteesta: www.kuopionreippaanvoimistelijat.fi


Harjoitukset ja varusteet

Sporttikorttilainen on tervetullut tutustumaan toimintaamme MIX ryhmään, jossa voit tutustua kauden aikana kaikkiin voimistelulajeihin. Mukana tanssi, joukkuevoimistelu, telinevoimistelu, TeamGym sekä kilpa-aerobic. Tunti on tarkoitettu 7-11 -vuotiaille. MIX -tunti pidetään Haapaniemen koululla tiistaina klo 16.30-17.30. 

Varusteet: liikuntaan sopivat vaatteet, tunnilla olemme avojaloin. 

Yhteyshenkilö ja lisätietoja KRV:n toimistolta: Annina p. 044-3535933, toimisto@krv.fi

Lisätietoa:www.kuopionreippaanvoimistelijat.fi