Taekwondo, Kuopion Taekwondo ry

Tietoa seurasta ja lajista

Taekwondo on korealainen, potkupainotteinen kamppailulaji. Taekwondo-ottelua nähdään myös olympialaisissa. Kuopion Taekwondo on toiminut yli 30 vuotta, ja tällä hetkellä meillä riittää treenitarjottavaa kaikenikäisille. Aikuisille järjestetään peruskurssit joka kevät ja syksy. Aikuisten kuntotaekwondoon, Junioriryhmään ja Taekwondo-Kids -ryhmään voi liittyä milloin vain, ympäri vuoden. Seuramme järjestää vuosittain myös leirejä ja kisoja, ja seuramme harrastajat myös kiertävät kisoissa ympäri Suomea, voisi kai jo sanoa että ympäri maailmaa ;)

Lisätietoja lajista ja seurasta: www.kuopiontaekwondo.com

Harjoitukset ja varusteet

Sporttikorttilaisille tarjolla on junioriharrastajien treenit 8-12 vuotiaille lapsille sunnuntaisin. Kellonaika tarkentuu myöhemmin. Harjoitusajat voit tarkistaa osoitteesta: https://www.kuopiontaekwondo.com/harjoitusajat-ja-ryhmat/juniorit/ Ilmoittaudu harjoituksiin ennakkoon; yhteystiedot löydät alta! 

Harjoituspaikkana toimiin Kuopion Liikunta- ja Kamppailukeskus Liike, Väliköntie 4. 

Treeneissä opettelemme taekwondon alkeita: lyöntejä, potkuja, ja niiden kombinaatioita. Kamppailemme ja ottelemme. Myöskin kuntoilemme, leikimme ja pelaamme erilaisia pelejä.

Varusteet: Treeneihin riittää varusteiksi verkkarit ja t-paita. Mukana on hyvä olla myös vesipullo, sekä jonkinlaiset tossut tai sandaalit, joilla voit kävellä eteisestä pukuhuoneeseen ja tatamille. Treeneissä olemme avoin jaloin.

Yhteyshenkilö: Laura Känninen, kuopiontaekwondo@gmail.com, puh. 040 8279 256