Miekkailu, Kuopion Miekkailijat ry

Tietoa seurasta ja lajista

Kuopion Miekkailijat Ry on perinteikäs kuopiolainen urheilumiekkailuseura, joka valittiin vuonna 2015 valtakunnallisesti Suomen parhaaksi miekkailuseuraksi. Seura harjoittaa miekkailua kaiken ikäisten harrastajien ja kilpailijoiden kanssa. Seuran tiloissa Kemilänrinteellä on mahdollisuus harrastaa kaikkia kolmea olympiamiekkailulajia: kalpaa, säilää ja florettia. Seuralla on neljä harjoituskertaa viikossa, joista osa on suunnattu lapsille ja nuorille sekä osa aikuisille. Katso lisätietoa miekkailusta ja toiminnastamme Kuopion Miekkailijoiden nettisivuilta www.kuopionmiekkailijat.net ja Facebookista www.facebook.com/kuopionmiekkailijat


Harjoitukset ja varusteet

Sporttikorttilaisille tarjoamme tutustumisen kalpamiekkailuun. Alkulämmittely on 8 - 15-vuotiaiden miekkailujunioreiden kanssa yhteinen, minkä jälkeen opetamme miekkailun alkeet sporttikorttilaiselle henkilökohtaisesti tai pienessä ryhmässä. Tunnin lopuksi sporttikorttilainen pääsee kokeilemaan miekkailuottelua joko toisen sporttikorttilaisen kanssa tai miekkailujunioria vastaan. Kuopion Miekkailijoilla on useita lajiliiton kouluttamia alkeisohjaajia, joten voimme tarjota yksilöllistä opetusta myös sporttikorttilaisille!

Varusteet: Tutustumiskäynnille vaatetukseksi riittää T-paita, verkkarit ja sisäpelikengät. Harjoituksissa tarvittavat miekkailuvarusteet saa käyttöön seuralta. Lisäksi on suositeltavaa ottaa mukaan oma vesipullo.

Yhteyshenkilö ja lisätiedot: Antti Kares, puheenjohtaja@kuopionmiekkailijat.net, puh: 040 5883497