Vesipallo

Tietoa seurasta ja lajista

Kuopion Uimaseura ry (KuUS) on vuonna 1904 perustettu maineikas urheiluseura. Nykypäivän lajipalettiimme kuuluvat uinti, taitouinti ja vesipallo.


Harjoitukset ja varusteet

Sporttikorttilaisille Kuopion uimaseuran vesipallojaosto tarjoaa mahdollisuuden tulla tutustumaan vesipallon perustaitoihin ja vedessä olemiseen. Vesipallo on erittäin monipuolinen joukkuelaji josta saa erinomaisen itseluottamuksen veteen, hyvän ja monipuolisen fyysisen kunnon kaikille lihasryhmille sekä lisää hapenottokykyä. Lajia on mahdollisuus harrastaa vaikka koko elämänkaari junnuista master ikään saakka samassa seurassa. Lajia ei tarvitse lopettaa vaikka ei oppisi samaan tahtiin muiden mukana. 

Voit tarkistaa ajantasaiset harjoitusajat osoitteesta: https://www.kuopionuimaseura.fi/lajit/jaosto/580/vesipallojuniorit

Harjoitukset ovat uimahallissa maanantaisin 19:15-20:15 ja keskiviikkoisin 18:30-20:00. Paikalle kannattaa tulla hyvissä ajoin ja ilmoittautua etukäteen (yhteystiedot alla) 

Ison altaan uimataito vaaditaan. Suunnattu ikäryhmälle 10-14 vuotiaat. Kannattaa tulla kokeilemaan, vaikka ei tuohon haarukkaan satu osumaan.

Varusteet: uima-asu, lasit, pyyhe, pitkät hiukset kiinni tai lakki, pesuvälineet oman tarpeen mukaan.

Yhteyshenkilö: Janne Linnus, linnusjanne@gmail.com, puh: 0505954112 (viestinä mieluiten).