Cheerleading ja cheertanssi, Cheer-Stars ry

Tietoa seurasta ja lajista

Seurassamme minien ja junioreiden harrastetoiminta on jaettu kahteen ikäryhmään, minit (7-13 v.) ja juniorit (12-15 v.). Harrastetoimintaan ei tarvitse aiempaa lajikokemusta.
Cheerleading sisältää lajille tyypillisiä nostoja eli stuntteja, pyramideja, permantoakrobatiaa, hyppyjä ja kannustushuutoja. 
Cheertanssi on cheerleadingistä kehittynyt alalaji, joka sisältää mm. piruetteja, cheer- ja tanssihyppyjä, motioneita ja erilaisia notkeuselementtejä.

Linkeistä löydät Cheer Stars ry:n oman youtube-kanavan ja seuran nettisivut. Nettisivuilta löydät tiedot kuinka voit ilmoittautua mukaan lajiin ja sivuilla pääset tutustumaan paremmin joukkueisiin. 

Lisätietoa seurasta ja lajista löydät osoitteesta www.cheerstars.fi


https://www.youtube.com/channel/UCJqsHDSj1ANzfoPLMfVculA

Harjoitukset ja varusteet
Sporttikortilla voit tulla kokeilemaan lajia alkeistason joukkueen harjoituksiin. Voit valita lajiksi cheerleadingin tai cheertanssin. Harrastejoukkueet ja treeniajat löydät nettisivulta kohdasta "joukkueet". (https://www.cheerstars.fi/joukkueet/)

Sporttikorttilaisille suunnatut harjoitukset löydät osoitteesta: https://www.cheerstars.fi/miten-mukaan/  ja 
https://www.cheerstars.fi/miten-mukaan/ensimmaiset-treenit/


Varusteet: Mukaan tarvitset vesipullon ja joustavat vaatteet, jotka sopivat urheiluun. Cheerleadingiin voi halutessaan ottaa mukaan sisäkengät.

Yhteystiedot  ja ilmoittautuminen: Cheer Stars ry,  info@cheerstars.fi