Suunnistus, Kuopion Suunnistajat ry

Tietoa seurasta ja lajista

Suunnistus on kaikille sopiva laji, jota voi harrastaa itselleen sopivalla tasolla kilpaillen tai harrastaen ja luonnosta nauttien. Suunnistus sisältää metsämaastossa tapahtuvaa suunnistusta ja rakennetussa kaupunkiympäristössä tapahtuvaa vauhdikasta sprinttisuunnistusta. Kuopion Suunnistajat on suunnistuksen yleisseura, joka tarjoaa puitteet suunnistamiselle aloittelijoista huippusuunnistajiin. Lapsille ja nuorille järjestetään harjoituksia ympäri vuoden ja lisäksi osallistumme yhdessä valtakunnallisiin ja alueellisiin suunnistustapahtumiin ja leireille. 

Lisätietoja ja videoita löydät osoitteesta: https://kuopionsuunnistajat.fi/nuorten-toiminta/ sekä www.facebook.com/kuopionsuunnistajat


Harjoitukset ja varusteet

Sporttikorttilaisille tarjoamme suunnistuskokeilua seuran normaalien harjoitusten aikana yhdessä suunnistuskoululaisten kanssa. Toimintaa on 7-12 vuotiaille, ryhmä määräytyy mm aiemman suunnistuskokemuksen perusteella. Vanhemman mukanaolo on toivottavaa erityisesti alle 10 vuotiaiden osalta. 

Harjoitusten aikataulut löydät osoitteesta: https://kuopionsuunnistajat.fi/nuorten-toiminta/

Varusteet: säänmukainen ulkoiluvaatetus, kuitenkin pitkät housut. Pitävät jalkineet, joilla voi liikkua metsässä ja jotka saavat vähän kastua tai kuraantua (ei crocksit eikä sandaalit). Tarvittaessa vesipullo, jonka uskaltaa jättää lähtöpaikalle. Tarvittaessa hyttyskarkote valmiiksi laitettuna (päähine). Talviharjoituskaudella saatamme harjoitella myös sisätiloissa, joilloin varusteiksi käyvät sisäliikuntavarusteet. 

Yhteyshenkilö ja lisätiedot : Sami Hämäläinen, p. 040 846 0709 tai sami.hamalainen76@gmail.com