Karate, Kuopion karateseura ry

Tietoa lajista ja seurasta

Kuopion Karateseuran perustoimintaan kuuluu nuorille ja aikuisille kohdennetut lajiharjoitukset, joita on tarjolla lähes viikon jokaisena päivänä. Junioreille 7-12 v. on omat harjoitukset 1-2 kertaa viikossa. Lisäksi harrastajille on tarjolla aikuisten kuntokaratea sekä 4-6 vuotiaille lapsille ja heidän vanhemmilleen tarkoitettua Karate-Kids-toimintaa. Seura on myös kilpailuseura ja toimimme tiiviissä yhteistyössä muiden kuopiolaisten budolajien kanssa Kamppailijat OY:n sekä Kuopion Danit ry:n kautta.

Karate on perinteinen kamppailulaji, jossa opetellaan erilaisia lyönti-, potku- ja torjuntatekniikoita. Harjoitukset sisältävät lajinomaisia yksilö- ja pariharjoitteita, kamppailua ja liikesarjoja mutta myös reipasta yleisliikuntaa. Laji kehittää harrastajan kehonhallintaa, koordinaatiota ja muita fyysisiä ominaisuuksia. Lajille ominaista on myös budoetikettiin kuuluvat säännöt, keskittyminen ja toisten ihmisten kunnioittaminen.

Katso lisää: www.kuopionkarateseura.fi
Seuraesittely: https://youtu.be/GSQXKXXxpho


Harjoitukset ja varusteet


Sporttikorttilaisille Kuopion Karateseura tarjoaa harjoituksia syksyllä 2022 syyskuun ajan peruskurssin yhteydessä. Uusi peruskurssi alkaa torstaina 1.9 klo 17-18. Harjoituspaikkana on Kuopion Liikunta- ja Kamppailukeskus Liike, Väliköntie 4. 

Katso harjoitusajat osoitteesta: https://www.kuopionkarateseura.fi/harrastajat/peruskurssi/ 

Ilmoittauduthan ennakkoon harjoituksiin! Yhteystiedot löydät alta.

Varusteet: Sisäliikuntavaatteet: verkkarit ja T-paita. Tatamilla ollaan avojaloin.

Yhteyshenkilö ja ilmoittautuminen harjoituksiin: juniorivastaava@kuopionkarateseura.fi (Riina)