Sporttikortin seurat

Ammunta, Kuopion Ampuma- ja Metsästysseura ry

Tietoa seurasta ja lajista

Kuopion Ampuma- ja Metsästysseura ry (KAMS) on perinteikäs seura, joka on perustettu vuonna 1906. KAMS on menestynyt vuosien saatossa erinomaisesti, esim. vuonna 2017 KAMS oli toinen seurojen välisessä kisassa. KAMS on aktiivinen ja tulevaisuuteen suuntautunut toimija ampumaurheilun saralla ja panostaa lasten ja nuorten ampumaharrastustoimintaan, ampumaurheilukoulu on tästä hyvä esimerkki.

Lisätietoja seurasta www.kams.fi

Lisätietoa lajista: Ammunnan lajiesittelyä videolla


Harjoitukset ja varusteet

Harjoitukset on tarkoitettu 8-14 vuotiaille ampumaharrastuksesta kiinnostuneille. Vanhempien läsnäolo on suotavaa nuorimpien tutustuessa ensimmäistä kertaa lajiin. Harjoittelu on ilma-aseisiin tutustumista, lajitaitojen opettelua oheisharjoitteiden ohessa varsinaisen ampumasuorituksen lisäksi. Mukaan voi tulla koska tahansa. Ilmoittauduthan ennakkoon (yhteystiedo alla.)

Varustus: Harjoituksiin tullessa et tarvitse mitään erityisvarustusta. 

Yhteyshenkilö: rytkoki@gmail.com

Jääkiekko, Juniori-KalPa ry

Tietoa seurasta ja lajista

Juniori-KalPa on Kuopiossa toimiva jääurheiluseura, joka liikuttaa viikoittain yli tuhat jääkiekosta ja jääliikunnasta kiinnostunutta ihmistä.

Liikuntaryhmiä on monen ikäisille sekä eri tavalla lajista kiinnostuneille. Tarjoamme perheen pienimmille lapsi-aikuinen-, luistelu- ja kiekkokouluja. Joukkuetoimintaa järjestämme U8 ikäluokasta aina U19 ikäluokkaan asti. Ikäkausijoukkueiden rinnalla tarjoamme myös mahdollisuuden harrastaa jääkiekko kevyemmin harrastejoukkueissa. Lisätietoja näistä löytyy osoitteesta juniorikalpa.fi


Harjoitukset ja varusteet

Sporttikorttilaisille Juniori-KalPa tarjoaa U13-U10 harrastetoimintaa Lippumäessä sekä tyttökiekkokoulua Toivalan Tuplajäillä. Mukaan voi tulla viikosta 43 alkaen koska tahansa. 

Tyttökiekkokoulu (Tietäjäntie 2): Tyttökiekkokouluun voi osallistua 4-15 -vuotiaat tytöt. Tyttökiekkokoulussa tytöt pääsevät yhdessä pelaamaan ja leikkimään mukavassa porukassa sekä nauttimaan jääliikunnasta sopivan haastavassa ympäristössä. Harjoitukset su klo 17.15-18.15 tyttökiekkokoulu, Tuplajäät Toivala (Tietäjäntie 2)

U13-U10 (Rauhalahdentie 66): 9-12 vuotiaille suunnatussa harrastetoiminnassa päästään harjoittelemaan jääkiekon lajitaitoja sekä pelaamaan. Toiminta on ikäkausijoukkueiden rinnalla tapahtuvaa jääkiekon kevyempää harrastamista. Harjoitukset su klo 18.30-19.30 U13-U10 harrastetoiminta, Tuplajäät Lippumäki (Rauhalahdentie 66)

Varusteet: luistimet, maila ja ristikollinen kypärä sekä jääliikuntaan soveltuvat vaatteet.

Yhteyshenkilöt: Junioripäällikkö, Teemu Koljonen, teemu.koljonen@kalpa.fi, 044-0386829

                                     Tyttökiekkokoordinaattori, Jaana Peltola, jaana.peltola@kalpa.fi, 044-7445588

Karate, Kuopion Karateseura ry

Tietoa lajista ja seurasta

Kuopion Karateseuran perustoimintaan kuuluu nuorille ja aikuisille kohdennetut lajiharjoitukset, joita on tarjolla lähes viikon jokaisena päivänä. Junioreille 7-12 v. on omat harjoitukset 1-3 kertaa viikossa. Lisäksi harrastajille on tarjolla aikuisten kuntokaratea sekä 4-6 vuotiaille lapsille ja heidän vanhemmilleen tarkoitettua KarateKids-toimintaa. Seura on myös aktiivinen kilpailuseura ja toimimme tiiviissä yhteistyössä muiden kuopiolaisten budolajien kanssa Kuopion Danit ry:n sekä Kamppailijat OY:n kautta. Lisätietoa: www.kuopionkarateseura.fi


Harjoitukset ja varusteet

Sporttikorttilaisille Kuopion Karateseura tarjoaa harjoituksia syksyllä 2020 sunnuntaisin klo 17 syyskuun ajan. Harjoituspaikkana on Kuopion Liikunta- ja Kamppailukeskus Liike, Väliköntie 4. 

Varusteet: Sisäliikuntavaatteet: verkkarit ja T-paita. Tatamilla ollaan avojaloin.

Yhteyshenkilö: juniorivastaava@kuopionkarateseura.fi

Lentopallo, Puijo Wolley Juniorit ry 

Tietoa seurasta ja lajista

Puijo Wolley Juniorit ry tarjoaa nimensä mukaisesti juniori-ikäluokille (F-A) mahdollisuuden harrastaa paikkakunnalla lentopalloa. Mini-ikäisten joukkueiden harjoituksissa opetellaan monipuolisesti lentopallotekniikoita, liikutaan ja pelataan. Joukkueet osallistuvat myös ikäluokkansa turnaustoimintaan. Pelaamme juniorisarjojen lisäksi naisten kakkos- ja kolmossarjaa sekä miesten kolmossarjaa. Puijo Wolley:n nimellä pelataan myös naisten Mestaruusliigaa. 


Harjoitukset ja varusteet

Sporttikorttilaisille on tarjolla ryhmät: E-pojat ja E-tytöt. Harjoituspaikkana toimii Neulamäen koulu. Harjoitukset tytöillä kello 17-18 ja pojilla 18-19. Ei ennakkoilmoittautumista.

Varusteet: Sisäpelivarusteet, sisäkengät tai avojaloin voi myös olla.

Lisätietoja: www.puijowolley.fi ja toimisto@puijowolley.fi  tai p. 050-3066889

Luistelu, Kuopion Luisteluseura ry

Tietoa lajista ja seurasta

Lisätietoja Kuopion Luisteluseuran toiminnasta ja lajista sekä mahdollisuuksista taito- ja muodostelmaluisteluun saa www.kuls.fi


Harjoitukset ja varusteet

Sporttikorttilaisille on tarjolla yksinluisteluryhmä Taitavat ja muodostelmaluistelu ryhmän muodostelmaluistelukoulu. Taitavien harjoitukset alkavat keskiviikkona 2.9 klo 17.15 Lippumäen jäähalli ja Su 6.9 klo 10.45 Lippumäen jäähallissa. Muodostelmaluistelukoulu aloittaa harjoitukset su 6.9 klo 9.45 Niiralan jäähallissa.Tutustumaan voi tulla vko 36 alkaen syyskuun ajan. Ei ennakkoilmoittautumista.

Varusteet: luistimet, kypärä, hanskat ja lämmintä vaatetta.

Yhteyshenkilö: kulsluistelukoulu@gmail.com

Miekkailu, Kuopion Miekkailijat ry

Tietoa seurasta ja lajista

Kuopion Miekkailijat Ry on perinteikäs kuopiolainen urheilumiekkailuseura, joka valittiin vuonna 2015 valtakunnallisesti Suomen parhaaksi miekkailuseuraksi. Seura harjoittaa miekkailua kaiken ikäisten harrastajien ja kilpailijoiden kanssa. Seuran tiloissa Kemilänrinteellä on mahdollisuus harrastaa kaikkia kolmea olympiamiekkailulajia: kalpaa, säilää ja florettia. Seuralla on neljä harjoituskertaa viikossa, joista osa on suunnattu lapsille ja nuorille sekä osa aikuisille. Katso lisätietoa miekkailusta ja toiminnastamme Kuopion Miekkailijoiden nettisivuilta www.kuopionmiekkailijat.net ja Facebookista www.facebook.com/kuopionmiekkailijat


Harjoitukset ja varusteet

Sporttikorttilaisille tarjoamme tutustumisen kalpamiekkailuun. Alkulämmittely on 8 - 15-vuotiaiden miekkailujunioreiden kanssa yhteinen, minkä jälkeen opetamme miekkailun alkeet sporttikorttilaiselle henkilökohtaisesti tai pienessä ryhmässä. Tunnin lopuksi sporttikorttilainen pääsee kokeilemaan miekkailuottelua joko toisen sporttikorttilaisen kanssa tai miekkailujunioria vastaan. Kuopion Miekkailijoilla on useita lajiliiton kouluttamia alkeisohjaajia, joten voimme tarjota yksilöllistä opetusta myös sporttikorttilaisille!

Varusteet: Tutustumiskäynnille vaatetukseksi riittää T-paita, verkkarit ja sisäpelikengät. Harjoituksissa tarvittavat miekkailuvarusteet saa käyttöön seuralta. Lisäksi on suositeltavaa ottaa mukaan oma vesipullo.

Yhteyshenkilö: Antti Kares, puheenjohtaja@kuopionmiekkailijat.net, puh: 040 5883497

Pikaluistelu, Kuopion Luisteluseura ry

Tietoa seurasta ja lajista

Kuopion Luisteluseura ry on tarjonnut monipuolisia harrastusmahdollisuuksia jo vuodesta 1900 saakka! Seura tarjoaa taito-, muodostelma- ja pikaluistelun toimintaa kaiken ikäisille luistelusta kiinnostuneille. Pikaluistelu on vauhdikas laji, jonka aloittamiskynnys on matala! Laji yhdistää hienosti teknisen lajiharjoittelun monipuoliseen fyysiseen harjoitteluun. Lisätietoja seuran internetsivuilta

www.kuls.fiHarjoitukset ja varusteet

KuLS tarjoaa Sporttikorttilaisille mahdollisuuden kokeilla pikaluistelua. Pikaluistelukoulu on tarkoitettu n. 8-16-vuotiaille perusluistelutaidon omaaville tytöille ja pojille. Harjoittelemme pikaluistelun tekniikkaa monipuolisten ja hauskojen harjoitteiden avulla. Harjoitukset alkavat marraskuussa tekojääkauden alettua. Paikkana Lippumäki, (Rauhalahdentie 66)  ma klo 17.30-19.00 ja ke klo 17.30-19.00. Ilmoittaudu ennakkoon pikaluistelu@kuls.fi

Varusteet: lämpimät vaatteet (hanskat ja pipo), kypärä. Omia luistimia ei tarvitse, seura tarjoaa pikaluistimia kokeiltavaksi.

Yhteyshenkilö:  pikaluistelu@kuls.fi

Rugby, Kuopio Rugby Club ry

Tietoa seurasta ja lajista

Kuopio rugby clubilla on joukkueet miehille ja naisille, joihin ikäraja on 16 vuotta. Näiden lisäksi vuoden 2020 alusta on aloitettu harjoitukset myös perheen pienimmille sekä juniorijoukkueen kasaus 13 - 16 vuotiaille tytöille ja pojille. 

Rugby on maailmalla erittäin suosittu, monipuolinen pallopeli, jonka erikoisuutena ovat soikeanmuotoinen pallo ja sääntö, joka kieltää pallon syöttämisen eteenpäin. Palloa täytyy kuljettaa kantamalla, taaksepäin syöttämällä tai potkimalla sitä. Pisteiden teko tapahtuu pääosin kuljettamalla pallo vastustajan maaliviivan yli siten, että se koskettaa maata maalialueella, ja potkaisemalla pallo maalihaarukan läpi maalipotkusta, jonka joukkue saa juoksumaalin jälkeen. Vastustajat yrittävät pysäyttää pallonkantajan taklaamalla.

Rugby on lajina Suomessa vielä varsin nuori ja monille jopa tuntematon. Haemmekin nyt aktiivisesti nuoria harrastajia sekä pelaajia juniorijoukkueeseen. Rugbyssä kehittyvät kaikki fyysis-motoriset perusliikkumistaidot sekä lajitaidot. Tärkeämpänä näemme kuitenkin rugbyn arvojen (yhtenäisyys, intohimo, solidaarisuus, itsekuri ja kunnioitus) opettamisen, joiden takana on ajatus opettaa harrastajille hyvät arvot elämää varten. 

Lisätietoa lajista 6-16 vuotiaille:https://www.youtube.com/watch?v=5lxoP6Dsdyw
Lisätietoja seurasta:  www.kuopiorugby.fiHarjoitukset ja varusteet

Sporttikorttilaisille harjoitukset on tarkoitettu 6-16 vuotiaille. Rugby sopii kaikenkokoisille ja lajissa tarvitaan monenlaisia pelaajia: nopeita juoksijoita, isoja ja vahvoja pelaajia, lyhyitä ja pitkiä pelaajia sekä hyviä pallonkäsittelijöitä. Sporttikorttilaiset ovat tervetulleita mukaan juniorijoukkueen harjoituksiin, jotka ovat kaikille avoimia ja maksuttomia. Myös vanhemmat voivat tulla mukaan liikkumaan lastensa mukana. Harjoituksissa painotamme hyvää tunnelmaa, liikunnan iloa ja turvallisuutta. 


Paikka ja aika: Harjoitukset Lippumäen tekonurmi ke 18-19 syyskuun loppuun. Talviharkat lokakuusta eteenpäin, kysy lisää puh. +358 40 1709235. Mukaan voi tulla missä vaiheessa kautta tahansa. Ei ennakkoilmoittautumista.

Varustus: Liikuntaan sopivat vaatteet ja lenkkarit/nappikset, vesipullo


Yhteyshenkilö: Timo Hämäläinen, puh. +358 40 1709235, kuopio@rugby.fi

Sulkapallo, Savon Sulka ry

Tietoa seurasta ja lajista

Savon Sulka on kasvava kuopiolainen sulkapalloseura. Kärkipelaajat kisaavat SM-tasolla, mutta harjoitusryhmiä löytyy kaiken tasoisille ja ikäisille pelaajille aina MiniSulkiksen 4-6-vuotiaista eläkeläisiin.Harjoitukset ja varusteet

Sporttikortilla tarjoamme tutustumisen juniorien sulkapallokouluryhmiin ja perhesulkkikseen, joissa liikutaan monipuolisesti ja harjoitellaan lajin perusteita. Mukaan voi tulla missä vaiheessa kautta vaan. Ei ennakkoilmoittautumista. Sulkiskoulu alakoululaisille tiistaisin klo 19.00 - 20.00 Pirtin koululla. Sulkiskoulu yläkoululaisille tiistaisin klo 20-21 yläkoululaisille Pirtin koululla. 

Varusteet: juomapullo ja sisäliikuntavarusteet (sisäkengät suositeltavat, mutta kokeilu onnistuu myös paljain jaloin). Oman mailan voi ottaa mukaan, mutta seuralla on aina tarjolla myös lainamailoja. Harjoituspallot tulevat myös seuran puolesta.

Lisätiedot: www.savonsulka.net ja facebook.com/savonsulka

Yhteyshenkilö: Aleksi Tirkkonen, p. 050 531 2310, aleksitirkkonen@outlook.com

Suunnistus, Kuopion Suunnistajat ry

Tietoa seurasta ja lajista

Kuopion Suunnistajat (KuoSu) on v 1948 perustettu suunnistuksen erikoisseura, joka järjestää toimintaa 6-7 vuotiaista aina vaikka 100 vuotiaisiin. Toimintaa on niin kilpa- kuin harrastetasollakin. Huhtikuun lopulta –syys-lokakuulle järjestämme kuntosuunnistustapahtumia (torstairastit), lasten ja nuorten suunnistusharjoituksia ja suunnistuskoulun sekä paljon muita harjoituksia niin kilpa- kuin kuntosuunnistajillekin. Suunnistusharjoitukset ovat luonnollisesti metsässä, joten toimimme aina luontoa kunnioittaen. Suunnistus on tarpeellinen taito niin matkaillessa kuin kotimetsässäkin. Maastossa liikkuminen harjaannuttaa monia perusliikuntataitoja, mm ketteryyttä ja tasapainoa.

Lisätietoja: www.kuopionsuunnistajat.fi sekä www.facebook.com/kuopionsuunnistajat


Harjoitukset ja varusteet

Sporttikorttilaisille tarjoamme suunnistuskokeilua seuran normaalien harjoitusten aikana yhdessä suunnistuskoululaisten kanssa. Toimintaa on 7-12 vuotiaille, ryhmä määräytyy mm aiemman suunnistuskokemuksen perusteella. Vanhemman mukanaolo on toivottavaa erityisesti alle 10 vuotiaiden osalta. 

Paikka ja aika: Talviajan saliharkat Rajalan koululla tiistaisin klo 18.30-20. Pienille (alle 10v tunti ja isommille koko 1.5 tuntia). Lisätiedot ja ilmoittautuminen mielellään "Nimenhuuto" ->   Kuopion Suunnistajat. Siellä mm. infoa tarvittavista varusteista, jos ollaankin välillä ulkona. Mukaan voi tulla missä vaiheessa kautta tahansa. Katso tarkemmat tiedot seuran nettisivuilta, kohdasta Nuoriso. 

Varusteet: säänmukainen ulkoiluvaatetus, kuitenkin pitkät housut. Pitävät jalkineet, joilla voi liikkua metsässä ja jotka saavat vähän kastua tai kuraantua (ei crocksit eikä sandaalit). Tarvittaessa vesipullo, jonka uskaltaa jättää lähtöpaikalle. Tarvittaessa hyttyskarkote valmiiksi laitettuna (päähine)

Yhteyshenkilö: Sami Hämäläinen, p. 040 846 0709 tai sami.hamalainen76@gmail.com

Taekwondo, Kuopion Taekwondo ry

Tietoa seurasta ja lajista

Taekwondo on korealainen, potkupainotteinen kamppailulaji. Taekwondo-ottelua nähdään myös olympialaisissa. Kuopion Taekwondo on toiminut yli 30 vuotta, ja tällä hetkellä meillä riittää treenitarjottavaa kaikenikäisille. Aikuisille järjestetään peruskurssit joka kevät ja syksy. Aikuisten kuntotaekwondoon, Junioriryhmään ja Taekwondo-Kids -ryhmään voi liittyä milloin vain, ympäri vuoden. Seuramme järjestää vuosittain myös leirejä ja kisoja, ja seuramme harrastajat myös kiertävät kisoissa ympäri Suomea, voisi kai jo sanoa että ympäri maailmaa ;)


Harjoitukset ja varusteet

Sporttikorttilaisille  tarjolla on junioriharrastajien treenit 8-12 vuotiaille lapsille sunnuntaisin klo 12-13. Harjoituspaikkana toimiin Kuopion Liikunta- ja Kamppailukeskus Liike, Väliköntie 4. Treeneissä opettelemme taekwondon alkeita: lyöntejä, potkuja, ja niiden kombinaatioita. Kamppailemme ja ottelemme. Myöskin kuntoilemme, leikimme ja pelaamme erilaisia pelejä.

Varusteet: Treeneihin riittää varusteiksi verkkarit ja t-paita. Mukana on hyvä olla myös vesipullo, sekä jonkinlaiset tossut tai sandaalit, joilla voit kävellä eteisestä pukuhuoneeseen ja tatamille. Treeneissä olemme avoin jaloin.

Lisätietoja: www.kuopiontaekwondo.com

Yhteyshenkilö: Laura Känninen, kuopiontaekwondo@gmail.com, puh. 040 8279 256

Taitouinti, Kuopion Uimaseura ry

Tietoa seurasta ja lajista

Taitouinti on monipuolinen harrastus, joka on sekoitus voimistelua ja tanssia vedessä. Jos nautit sukeltelusta, niin tervetuloa joukkoomme!Sporttikortilla pääset tutustumaan lajin perustaitoihin ja vedessä olemiseen. Taitouinnin harjoitukset ovat syvässä altaassa, joten vaadimme vähintään 50 m uimataitoa. Harjoitukset kestävät ensin kuivilla 30 min, sitten altaassa 60 min. Jos innostuit lajista, taitouintia voi jatkaa uintitason mukaan alkeiskursseilla ja harrasteryhmässä.


Harjoitukset ja varusteet

Harjoitukset ovat Kuntolaakson uimahallilla. Ohjaaja noutaa 10 min ennen harjoitusten alkamista uimahallin aulasta. Ilmoittauduthan etukäteen! 

Varusteet: Kuville kevyt vaatetus, altaaseen uimapuku, uimalasit, pitkät hiukset kiinni tai uimalakki, peseytymisvälineet.

Yhteyshenkilö: Veera Hakkarainen veera.hakkarainen@kuopionuimaseura.com, puh. 044 9753 013.

Seuraa meidän pulikointia ja polskintaa Instagramissa @kuopionuimaseura

Lisätiedot:taitouinti@kuopionuimaseura.com sekä www.kuopionuimaseura.fi

MIX-tunti (voimistelu, tanssi), Kuopion Reippaan Voimistelijat ry

Tietoa seurasta ja lajista

Kuopion Reippaan Voimistelijat on yksi maamme vanhimmista suomenkielisistä voimisteluseuroista ja yksi alueensa suurimmista seuroista. Viime toimintakaudella KRV:n tunneilla liikkui yli 1800 jäsentä. Olemme aktiivinen ja kehityshaluinen lasten ja nuorten urheilun kärkiseura ja kaudella 2018-2019 tarjoamme liikunnan riemua ja elämyksiä kaiken ikäisille ja tasoisille liikkujille. KRV:stä löydät suurella sydämellä seuratyötä tekeviä osaavia ohjaajia ja muita seuratoimijoita sekä hyväntuulisia ja reippaita jäseniä. 

Harjoitukset ja varusteet

Seuran toiminnasta saa laajan katsauksen MIX-tunnilla, jolle pääset osallallistumaan sporttikortilla. Mix-tunnilla pääsee tutustumaan kauden aikana joukkuevoimisteluun, tanssiin, telinevoimisteluun, aerobiciin ja TeamGymiin. 7-9- vuotiaiden MIX-tunti on tiistaisin klo 17-18 Jynkän koululla. Samoin 10-12-vuotiaiden MIX-tunti on tiistaisin18-19 Jynkän koululla. 

Yhteyshenkilö: Jonna puh. 044 235 0635

Lisätietoa:www.kuopionreippaanvoimistelijat.fi

Vesipallo, Kuopion Uimaseura ry

Tietoa seurasta ja lajista

Kuopion Uimaseura ry (KuUS) on vuonna 1904 perustettu maineikas urheiluseura. Nykypäivän lajipalettiimme kuuluvat uinti, taitouinti ja vesipallo.


Harjoitukset ja varusteet

Sporttikorttilaisille Kuopion uimaseuran vesipallojaosto tarjoaa mahdollisuuden tulla tutustumaan vesipallon perustaitoihin ja vedessä olemiseen. Vesipallo on erittäin monipuolinen joukkuelaji josta saa erinomaisen itseluottamuksen veteen, hyvän ja monipuolisen fyysisen kunnon kaikille lihasryhmille sekä lisää hapenottokykyä. Lajia on mahdollisuus harrastaa vaikka koko elämänkaari junnuista master ikään saakka samassa seurassa. Lajia ei tarvitse lopettaa vaikka ei oppisi samaan tahtiin muiden mukana. 

Harjoitukset ovat uimahallissa maanantaisin ja keskiviikkoisin klo 18:30-19:30 hyppyaltaassa. Paikalle kannattaa tulla hyvissä ajoin ja ilmoittautua etukäteen (yhteystiedot alla)

Ison altaan uimataito vaaditaan. Suunnattu ikäryhmälle 10-14 vuotiaat. Kannattaa tulla kokeilemaan, vaikka ei tuohon haarukkaan satu osumaan.

Varusteet: uima-asu, lasit, pyyhe, pitkät hiukset kiinni tai lakki, pesuvälineet oman tarpeen mukaan.

Yhteyshenkilö: Janne Linnus, linnusjanne@gmail.com, puh: 0505954112 (viestinä mieluiten).

Yleisurheilu, Kuopion Reipas ry

Tietoa seurasta ja lajista

Kuopion Reipas järjestää ympärivuotista lasten, nuorten, veteraanien, kilpa- ja huippu-urheilijoiden sekä kuntoilijoiden yleisurheilupohjaista toimintaa ja valmennusta sekä muita liikuntapalveluita Kuopiossa.

Kuopion Reipas järjestää lasten ja nuorten yleisurheilu- ja liikuntatoimintaa 3-17 vuotiaille. Lisätietoja www.kuopionreipas.fi/yleisurheilukoulut


Harjoitukset ja varusteet

Sporttikorttilaisille harjoitukset on tarkoitettu 7-vuotiaille monipuolisesta liikunnasta ja yleisurheilusta kiinnostuneille. Harjoituksissa tutustutaan leikkien ja pelien kautta yleisurheilun maailmaan ja harjoitellaan mm. heittoja, hyppyjä ja juoksua. Samalla kehitetään monipuolisesti lasten perusliikuntataitoja. Lisäksi harjoituksia on tarjolla 10-11 -vuotiaille. Mukaan voi tulla koska tahansa. Ilmoittaudu kuitenkin etukäteen (yhteystiedot alla). 

Varusteet: Liikuntaan sopivat vaatteet, lenkkarit ja juomapullo on hyvä olla mukana.

Yhteyshenkilö: puh. 050 3612 596.