Sporttikortin seurat

Ammunta, Kuopion Ampuma- ja Metsästysseura ry

Kuopion Ampuma- ja Metsästysseura ry (KAMS) on perinteikäs seura, joka on perustettu vuonna 1906. KAMS on menestynyt vuosien saatossa erinomaisesti, esim. vuonna 2017 KAMS oli toinen seurojen välisessä kisassa. KAMS on aktiivinen ja tulevaisuuteen suuntautunut toimija ampumaurheilun saralla ja panostaa lasten ja nuorten ampumaharrastustoimintaan, ampumaurheilukoulu on tästä hyvä esimerkki.

Lisätietoja seurasta www.kams.fi

Sporttikorttihankkeessa harjoitukset on tarkoitettu 8-14 vuotiaille ampumaharrastuksesta kiinnostuneille. Vanhempien läsnäolo on suotavaa nuorimpien tutustuessa ensimmäistä kertaa lajiin. Harjoittelu on ilma-aseisiin tutustumista, lajitaitojen opettelua oheisharjoitteiden ohessa varsinaisen ampumasuorituksen lisäksi.

Lisätietoa lajista 8-14 vuotiaille: https://www.youtube.com/watch?v=Js-hlxGPH8w

Varustus: harjoituksiin tullessa et tarvitse mitään erityisvarustusta.

Yhteyshenkilö: kimmo.rytkonen@kams.fi, puh. 040 760 0231

Jalkapallo, Pallokissat Kuopio ry

Pallokissat Kuopio on Palloliiton Itä-Suomen piirin kolmanneksi suurin seura. Pallokissat, Kuopio on puhtaasti tyttö- ja naisjalkapalloon keskittyvä seura. Seuralla on ikäkausijoukkueet 7-vuotiaista 16-vuotiaisiin saakka kaikissa ikäluokissa. Ikäkausijoukkueiden lisäksi seura pyörittää tyttöjen Mimmiliigaa 5-10 vuotiaille tytöille. Lisätietoja www.pallokissat.fi

Sporttikortti -hankkeessa harjoitukset on tarkoitettu 7-10 -vuotiaille liikunnan riemusta ja jalkapallosta kiinnostuneille tytöille. Harjoittelu on perusliikuntaitojen ja jalkapallon perustaitojen opettelua pelien, leikkien ja kisailujen avulla.

Varustus: liikuntaan sopivat vaatteet ja lenkkarit. Juomapullo on hyvä olla mukana. Pallot ja muut harjoitteluvarusteet ovat harjoituksissa valmiina.

Yhteyshenkilö: jarmo.hartikainen@pallokissat.fi, puh. 040 528 0552

Jääkiekko, Juniori-KalPa ry

Juniori-KalPa on Kuopiossa toimiva jääurheiluseura, joka liikuttaa viikoittain yli tuhat jääkiekosta tai jääliikunnasta kiinnostunutta ihmistä. Liikuntaryhmiä on monen ikäisille sekä eri tavalla lajista kiinnostuneille. Huipulle tähtäävä toiminta on vain osa suurempaa kokonaisuutta, jossa tavoitteenamme on tarjota lapsille ja nuorille myös kevyempiä harrastusmahdollisuuksia. Lisätietoja osoitteessa juniorikalpa.fi.

Sporttikorttilaisille Juniori-KalPa tarjoaa Tyttökiekkokoulun Toivalan Tuplajäillä ja Easy Hockey- toimintaa Lippumäen Tuplajäillä.

Varustus: luistimet, maila ja ristikollinen kypärä sekä jääliikuntaan soveltuvat vaatteet.

Tyttökiekkokoulu: 8 vuotiaille sekä sitä vanhemmille jääliikunnasta kiinnostuneille tytöille. Tapahtumissa päästään liikkumaan ja pelaamaan mukavia pelejä hauskassa ja turvallisessa ympäristössä.

Easy Hockey: 8-15 vuotiaille suunnattu Easy Hockey on kevyempi tapa harrastaa jääkiekkoa. Toiminnan tärkeimnpänä päämääränä on mukavien pelien pelaaminen yhdessä hyvässä porukassa. Easy Hockey mahdollistaa siis kevyemmän harjoittelun ja jääkiekon harrastamisen aloittamisen myös myöhemmällä iällä.

Yhteyshenkilö: puh. 044 038 6829

Karate, Kuopion Karateseura ry

Kuopion Karateseuran perustoimintaan kuuluu nuorille ja aikuisille kohdennetut lajiharjoitukset, joita on tarjolla lähes viikon jokaisena päivänä. Junioreille 7-12 v. on omat harjoitukset 1-3 kertaa viikossa. Lisäksi harrastajille on tarjolla aikuisten kuntokaratea sekä 4-6 vuotiaille lapsille ja heidän vanhemmilleen tarkoitettua KarateKids-toimintaa. Seura on myös aktiivinen kilpailuseura ja toimimme tiiviissä yhteistyössä muiden kuopiolaisten budolajien kanssa Kuopion Danit ry:n sekä Kamppailijat OY:n kautta. Lisätietoa: www.kuopionkarateseura.fi

Sporttikorttilaisille Kuopion Karateseura tarjoaa harjoituksia kuukauden ajan kerran viikossa. Harjoituspaikkana on Kuopion Liikunta- ja Kamppailukeskus Liike, Väliköntie 4. 

Varustus: Sisäliikuntavaatteet: verkkarit ja T-paita. Tatamilla ollaan avojaloin.

Yhteyshenkilö: juniorivastaava@kuopionkarateseura.fi

Lentopallo, Puijo Wolley Juniorit ry 

Puijo Wolley Juniorit ry tarjoaa nimensä mukaisesti juniori-ikäluokille (F-A) mahdollisuuden harrastaa paikkakunnalla lentopalloa. Mini-ikäisten joukkueiden harjoituksissa opetellaan monipuolisesti lentopallotekniikoita, liikutaan ja pelataan. Joukkueet osallistuvat myös ikäluokkansa turnaustoimintaan. Pelaamme juniorisarjojen lisäksi naisten ykkös-, kakkos- ja kolmossarjaa sekä miesten kakkossarjaa. Lisätietoja: www.puijowolley.fi

Sporttikorttilaisille on tarjolla ryhmät: E-pojat ja E-tytöt. Harjoituspaikkana toimii Neulamäen koulu.

Varustus: Sisäpelivarusteet, sisäkengät tai avojaloin voi myös olla.

Luistelu, Kuopion Luisteluseura ry

Sporttikortti-hankkeen ryhmä on tarkoitettu 5-10 vuotiaille tytöille ja pojille. Ryhmässä opetellaan hyvä perusluistelutaito ja yksinluistelun peruselementtejä: hyppyjä, piruetteja, liukuja ja askeleita. Harjoituksissa tärkeää on mukava yhdessäolo jäällä.

Varusteet: luistimet, kypärä, hanskat ja lämmintä vaatetta. Harjoituspaikkana on Lippumäen jäähalli.

Lisätietoja Kuopion Luisteluseuran tarjoamasta mahdollisuuksista taito- ja muodostelmaluisteluun saa www.kuls.fi

Yhteyshenkilö: kulsluistelukoulu@gmail.com

Lumilajit, Puijon Hiihtoseura ry

Sporttikorttilaisille on tarjolla osallistuminen lumilajikouluun, joka kokoontuu tiistaisin Puijon hiihtostadionilla klo 18 - 19. Lumilajikoulu on tarkoitettu 6-10 vuotiaille, jotka tykkäävät liikkua ulkona leikkien, pelaillen ja seikkaillen. Talven tullen pääset tutustumaan hiihtoon, mäkihyppyyn ja ampumahiihtoon!

Varusteet: kelin mukaiset ulkoliikkumiseen tarvittavat varusteet ja talvella maastohiihtovarusteet.

Harjoituskohtaiset tiedot voi katsoa http://puijonhiihtoseura.fi/harjoituskalenteri.html

Miekkailu, Kuopion Miekkailijat ry

Kuopion Miekkailijat Ry on perinteikäs kuopiolainen urheilumiekkailuseura, joka valittiin vuonna 2015 valtakunnallisesti Suomen parhaaksi miekkailuseuraksi. Seura harjoittaa miekkailua kaiken ikäisten harrastajien ja kilpailijoiden kanssa. Seuran tiloissa Kemilänrinteellä on mahdollisuus harrastaa kaikkia kolmea olympiamiekkailulajia: kalpaa, säilää ja florettia. Seuralla on neljä harjoituskertaa viikossa, joista osa on suunnattu lapsille ja nuorille sekä osa aikuisille. Katso lisätietoa miekkailusta ja toiminnastamme Kuopion Miekkailijoiden nettisivuilta www.kuopionmiekkailijat.net ja Facebookista www.facebook.com/kuopionmiekkailijat

Sporttikorttilaisille tarjoamme tutustumisen kalpamiekkailuun. Alkulämmittely on 8 - 15-vuotiaiden miekkailujunioreiden kanssa yhteinen, minkä jälkeen opetamme miekkailun alkeet sporttikorttilaiselle henkilökohtaisesti tai pienessä ryhmässä. Tunnin lopuksi sporttikorttilainen pääsee kokeilemaan miekkailuottelua joko toisen sporttikorttilaisen kanssa tai miekkailujunioria vastaan. Kuopion Miekkailijoilla on useita lajiliiton kouluttamia alkeisohjaajia, joten voimme tarjota yksilöllistä opetusta myös sporttikorttilaisille!

Varustus: Tutustumiskäynnille vaatetukseksi riittää T-paita, verkkarit ja sisäpelikengät. Harjoituksissa tarvittavat miekkailuvarusteet saa käyttöön seuralta. Lisäksi on suositeltavaa ottaa mukaan oma vesipullo.

Yhteyshenkilö: Antti Kares, puheenjohtaja@kuopionmiekkailijat.net, puh: 040 5883497

Mäkihyppy, Siilinjärven Ponnistus ry

Sporttkorttilaisille on tarjolla mäkikoulu, johon ei tarvitse aikaisempaa kokemusta lajista. Harjoittelu aloitetaan turvallisesti kaikille sopivasta lumihyppyristä. Seura tarjoaa välineet, jos omistat oman laskettelukypärän, ota se mukaan. Lisätietoa mäkikoulusivuilta: www.siipo.com/makikoulu

Yhteyshenkilö: Niina Meis, makijaosto.siipo@gmail.com

Pesäpallo, Siilinjärven Pesis ry

Siilinjärven Pesis on vuonna 1987 perustettu pesäpallon erikoisseura. SiiPen tavoitteena on olla koko perheen menestyvä urheiluseura, joka kasvattaa koko aikuisiän kestävään liikuntaan, urheiluun ja seuratoimintaan. SiiPellä on joukkueita joka ikäluokkaan aina Naperopesiksestä aikuisten edustus- ja harrastusjoukkueisiin. Kotisivut: www.siipe.com, Facebook: www.facebook.com/siipe, Instagram: www.instagram.com/siilinjarvenpesis

Sporttikortti-harjoituksia tarjoamme 7-12-vuotiaille tytöille ja pojille.

Varusteet: Harjoituksiin tullessa tarvitset sisäliikuntaan sopivan vaatetuksen, sisäpelikengät ja juomapullon. 

Yhteystiedot: Junioripäällikkö: Niko Malvila, niko.malvila@hotmail.com, puh. 045 161 0141, Valmennuspäällikkö Erno Tuomainen, erno.tuomainen@siipe.com, puh. 044 288 3243.

Salibandy, Welhot ry

Seuramme toiminta-ajatus on saada Kuopion ja sen ympäristökuntien lapset ja nuoret aktiivisen liikunnan pariin. Tavoitteemme on tarjota lapsille, nuorille ja aikuisille mahdollisuus harrastaa salibandyä haluamallaan tasolla. Kerhoryhmässä opetellaan liikunnallisia yleistaitoja, sekä salibandyn alkeita harjoitellen ja pelaillen.

Lisätiedot: www.welhot.fi

Shakki, Kuopion Shakinystävät ry

Shakki on oivaltamisen iloa tuottava luova ongelmanratkaisupeli, joka kilpaharrastuksena lukeutuu Suomen Olympiakomitean alaisten urheilulajien joukkoon. Luonteeltaan kyseessä on kamppailulaji, jossa isketään toista ideoilla. Vuonna 1961 perustettu Kuopion Shakinystävät tarjoaa puitteet monipuoliselle shakkiharrastukselle kaikenikäisille vasta-alkajasta kansallisen tason kärkipelaajiin saakka. Maanantain avoimet kerhoillat (18-22, Lapinlinnankatu 2, kerhohuone) ovat hyvä mahdollisuus tulla tutustumaan toimintaan vaikka koko perheen voimin. Lisätietoja: http://www.kuopionshakinystavat.fi

Sporttikorttilaisille Kuopion Shakinystävät tarjoaa mahdollisuutta osallistua torstaisin kouluikäisille suunnattuun juniorien shakkikerhoon. Iltojen ohjelmassa on opetustuokio shakin perusteista, harjoituksia sekä ohjattua ja vapaata pelaamista. Ensikertalaisten kanssa lähdetään tarvittaessa liikkeelle henkilökohtaisessa ohjauksessa sääntöjen opettelusta alkaen. Kerhotilamme sisäänkäynti on sisäpihan puolella, jonne saapumisohjeet löytyvät täältä: https://kuopionshakinystavat.wordpress.com/tietoa-meista/yhteystiedot/

Varusteet: Utelias mieli ja nokkela juonikkuus auttavat vauhtiin pääsemisessä.

Yhteyshenkilöinfo.kuopionshakinystavat@gmail.com

Sulkapallo, Savon Sulka ry

Savon Sulka on kasvava kuopiolainen sulkapalloseura. Kärkipelaajat kisaavat SM-tasolla, mutta harjoitusryhmiä löytyy kaiken tasoisille ja ikäisille pelaajille aina MiniSulkiksen 4-6-vuotiaista eläkeläisiin.

Sporttikortilla tarjoamme tutustumisen juniorien sulkapallokouluryhmiin ja perhesulkkikseen, joissa liikutaan monipuolisesti ja harjoitellaan lajin perusteita.

Varusteet: juomapullo ja sisäliikuntavarusteet (sisäkengät suositeltavat, mutta kokeilu onnistuu myös paljain jaloin). Oman mailan voi ottaa mukaan, mutta seuralla on aina tarjolla myös lainamailoja. Harjoituspallot tulevat myös seuran puolesta.

Lisätiedot: www.savonsulka.net ja facebook.com/savonsulka

Yhteyshenkilö: Miikka Väisänen

Suunnistus, Kuopion Suunnistajat ry

Kuopion Suunnistajat (KuoSu) on v 1948 perustettu suunnistuksen erikoisseura, joka järjestää toimintaa 6-7 vuotiaista aina vaikka 100 vuotiaisiin. Toimintaa on niin kilpa- kuin harrastetasollakin. Huhtikuun lopulta –syys-lokakuulle järjestämme kuntosuunnistustapahtumia (torstairastit), lasten ja nuorten suunnistusharjoituksia ja suunnistuskoulun sekä paljon muita harjoituksia niin kilpa- kuin kuntosuunnistajillekin. Suunnistusharjoitukset ovat luonnollisesti metsässä, joten toimimme aina luontoa kunnioittaen. Suunnistus on tarpeellinen taito niin matkaillessa kuin kotimetsässäkin. Maastossa liikkuminen harjaannuttaa monia perusliikuntataitoja, mm ketteryyttä ja tasapainoa.

Lisätietoja: www.kuopionsuunnistajat.fi sekä www.facebook.com/kuopionsuunnistajat

Sporttikorttilaisille tarjoamme suunnistuskokeilua seuran normaalien harjoitusten aikana yhdessä suunnistuskoululaisten kanssa. Toimintaa on 7-12 vuotiaille, ryhmä määräytyy mm aiemman suunnistuskokemuksen perusteella. Vanhemman mukanaolo on toivottavaa erityisesti alle 10 vuotiaiden osalta. Ulkoharjoitukset ovat maanantai-iltaisin klo 18 toukokuun alusta syyskuun puoleenväliin (heinäkuu taukoa). Harjoituspaikka vaihtuu viikoittain. Kts tarkemmat tiedot seuran nettisivuilta, kohdasta Nuoriso

Varusteet: säänmukainen ulkoiluvaatetus, kuitenkin pitkät housut. Pitävät jalkineet, joilla voi liikkua metsässä ja jotka saavat vähän kastua tai kuraantua (ei crocksit eikä sandaalit). Tarvittaessa vesipullo, jonka uskaltaa jättää lähtöpaikalle. Tarvittaessa hyttyskarkote valmiiksi laitettuna (päähine)

Yhteyshenkilö: Tiina Sundvall, tiina.sundvall@dnainternet.net, puh. 041 436 1120

Taekwondo, Kuopion Taekwondo ry

Taekwondo on korealainen, potkupainotteinen kamppailulaji. Taekwondo-ottelua nähdään myös olympialaisissa. Kuopion Taekwondo on toiminut yli 30 vuotta, ja tällä hetkellä meillä riittää treenitarjottavaa kaikenikäisille. Aikuisille järjestetään peruskurssit joka kevät ja syksy. Aikuisten kuntotaekwondoon, Junioriryhmään ja Taekwondo-Kids -ryhmään voi liittyä milloin vain, ympäri vuoden. Seuramme järjestää vuosittain myös leirejä ja kisoja, ja seuramme harrastajat myös kiertävät kisoissa ympäri Suomea, voisi kai jo sanoa että ympäri maailmaa ;)

Sporttikortti-harjoitukset pidetään seuramme junioriharrastajien treenin yhteydessä, joten treenit on suunnattu 8-12 vuotiaille lapsille. Harjoituspaikkana toimiin Kuopion Liikunta- ja Kamppailukeskus Liike, Väliköntie 4. Treeneissä opettelemme taekwondon alkeita: lyöntejä, potkuja, ja niiden kombinaatioita. Kamppailemme ja ottelemme. Myöskin kuntoilemme, leikimme ja pelaamme erilaisia pelejä.

Varusteet: Treeneihin riittää varusteiksi verkkarit ja t-paita. Mukana on hyvä olla myös vesipullo, sekä jonkinlaiset tossut tai sandaalit, joilla voit kävellä eteisestä pukuhuoneeseen ja tatamille. Treeneissä olemme avoin jaloin.

Lisätietoja: www.kuopiontaekwondo.com

Yhteyshenkilö: Laura Känninen, kuopiontaekwondo@gmail.com, puh. 040 8279 256

Taido, Kuopion Taidoseura ry

Kuopion Taidoseurassa on hyvä fiilis liikkua niin juniorina kuin aikuisenakin! Seuran 7-12 -vuotiaille suunnatuissa Taido Kids -harjoituksissa riittää oppimista kaiken tasoisille osaajille. Tärkeintä junioritaidossa on kaverit, liikunnan riemu ja kiva tekeminen. Suurin osa taidotekniikoista on lyöntejä ja potkuja, mutta harjoituksissa tehdään myös paljon perustaitavuutta kehittäviä harjoitteita akrobatian alkeita unohtamatta! Taido on edullinen harrastus lapsille. Myös vanhemmat voivat tulla treenaamaan yhdessä lapsen kanssa, Family-paketilla koko perhe treenaa edullisesti!

Seuran sivut löytyvät osoitteesta http://www.kuopiontaido.org  ja junioreiden harjoittelusta yleisesti https://areena.yle.fi/1-3297310

Sporttikorttilaisille Kuopion Taidoseura tarjoaa harjoituksia syyskaudella kuukauden ajan kerran viikossa. Sporttikorttilaiset pääsevät tutustumaan lajiin maanantaisin seuramme Taido Kids -treenien yhteydessä. Harjoituspaikka on Suurmäentien väestönsuojan alue 1. (Os. Suurmäentie 1, Kuopio)

Varustus: Sisäliikuntavaatteet eli verkkarit ja T-paita. Tatamilla ollaan avojaloin. Varaa mukaan pieni pyyhe (jalat pestään ennen saliin astumista).

Yhteyshenkilö: Jere Anttalainen, jere.anttalainen@gmail.com

Taitouinti, Kuopion Uimaseura ry

Taitouinti on monipuolinen harrastus, joka on sekoitus voimistelua ja tanssia vedessä. Jos nautit sukeltelusta, niin tervetuloa joukkoomme! Sporttikortti-hankkeessa tutustumme lajin perustaitoihin ja vedessä olemiseen. Taitouinnin harjoitukset ovat syvässä altaassa, joten vaadimme vähintään 50 m uimataitoa. Harjoitukset kestävät ensin kuivilla 30 min, sitten altaassa 60 min. 

Harjoitukset ovat Niiralan uimahallilla, Hannes Kolehmaisenkatu 3. Ohjaaja noutaa 10 min ennen harjoitusten alkamista uimahallin aulasta.

Varusteet: Kuville kevyt vaatetus, altaaseen uimapuku, uimalasit, pitkät hiukset kiinni tai uimalakki, peseytymisvälineet, 50 snt- kolikko pukukaappiin. 

Jos innostuit lajista, taitouintia voi jatkaa uintitason mukaan alkeiskursseilla ja harrasteryhmässä.

Yhteyshenkilö: Veera Hakkarainen veera.hakkarainen@kuopionuimaseura.fi, puh. 044 9753 013.

Seuraa meidän pulikointia ja polskintaa Instagramissa @kuopionuimaseura

Lisätiedot:taitouinti@kuopionuimaseura.fi sekä www.kuopionuimaseura.fi

MIX-tunti (voimistelu, tanssi), Kuopion Reippaan Voimistelijat ry

Kuopion Reippaan Voimistelijat on yksi maamme vanhimmista suomenkielisistä voimisteluseuroista ja yksi alueensa suurimmista seuroista. Viime toimintakaudella KRV:n tunneilla liikkui yli 1800 jäsentä. Olemme aktiivinen ja kehityshaluinen lasten ja nuorten urheilun kärkiseura ja kaudella 2018-2019 tarjoamme liikunnan riemua ja elämyksiä kaiken ikäisille ja tasoisille liikkujille. KRV:stä löydät suurella sydämellä seuratyötä tekeviä osaavia ohjaajia ja muita seuratoimijoita sekä hyväntuulisia ja reippaita jäseniä. 

Seuran toiminnasta saa laajan katsauksen MIX-tunnilla, jota tarjoamme Sporttikorttihankkeeseen. Mix-tunnilla pääsee tutustumaan kauden aikana joukkuevoimisteluun, tanssiin, telinevoimisteluun, aerobiciin ja TeamGymiin. 7-9- vuotiaiden MIX-tunti on tiistaisin klo 17-18 Jynkän koululla.

Lisätietoa:www.kuopionreippaanvoimistelijat.fi

Vesipallo, Kuopion Uimaseura ry

Kuopion Uimaseura ry (KuUS) on vuonna 1904 perustettu maineikas urheiluseura. Nykypäivän lajipalettiimme kuuluvat uinti, taitouinti ja vesipallo.

Sporttikortti-hankkeessa tutustumme lajien perustaitoihin ja vedessä olemiseen. Vesipallon harjoitukset ovat vaihdellen syvässä ja lasten altaassa. Syvän altaan harjoituksiin vaadimme vähintään 50 m uimataitoa, lasten altaan kerroilla pärjää vähemmälläkin. Harjoituksiin tultaessa tavataan 10 min ennen uimahallin aulassa.

Harjoitukset ovat Niiralan uimahallilla, Hannes Kolehmaisenkatu 3.

Varusteet: Uimapuku, uimalasit, pitkät hiukset kiinni tai uimalakki, peseytymisvälineet.

Yhteyshenkilö: Ida Antikainen, ida.antikainen@kuopionuimaseura.fi, puh. 044 982 8157

Seuraa meidän pulikointia ja polskintaa instagramissa @kuopionuimaseura

Jos innostuit lajista, vesipallon harrastamista voi jatkaa vesipallon Juniori-joukkueessa. Lisätiedottua.turunen@kuopionuimaseura.fi sekä www.kuopionuimaseura.fi

Yleisurheilu, Kuopion Reipas ry

Kuopion Reipas järjestää ympärivuotista lasten, nuorten, veteraanien, kilpa- ja huippu-urheilijoiden sekä kuntoilijoiden yleisurheilupohjaista toimintaa ja valmennusta sekä muita liikuntapalveluita Kuopiossa.

Kuopion Reipas järjestää lasten ja nuorten yleisurheilu- ja liikuntatoimintaa 3-17 vuotiaille. Lisätietoja www.kuopionreipas.fi

Sporttikortti -hankkeessa harjoitukset on tarkoitettu 7-vuotiaille monipuolisesta liikunnasta ja yleisurheilusta kiinnostuneille. Harjoituksissa tutustutaan leikkien ja pelien kautta yleisurheilun maailmaan ja harjoitellaan mm. heittoja, hyppyjä ja juoksua. Samalla kehitetään monipuolisesti lasten perusliikuntataitoja. Lisäksi harjoituksia on tarjolla 10-11 -vuotiaille.

Varusteet: Liikuntaan sopivat vaatteet, lenkkarit ja juomapullo on hyvä olla mukana.

Yhteyshenkilö: puh. 050 3612 596

Yleisurheilu 2, Siilinjärven Ponnistus ry

Opetellaan yleisurheilulajeja leikinomaisesti. Ryhmän päätavoitteena on ominaisuuksien ja taitojen kehittäminen sekä lasten ohjaaminen terveisiin elämäntapoihin liikunnan avulla. LIsätietoja www.siipo.com/yleisurheilu

Yhteyshenkilö: Tanja Korhonen, puh.040 5914486, tanja.korhonen@siilinjarvi.fi